Du kan installere kartet direkte til gps og klokken ved å følge veilederen under:

1. Start med å laste ned installasjonsverktøyet: her
  2. Installer og start programmet.
  3. Koble din GPS eller klokke via USB til din PC/Mac.
  4. Velg så kart du ønsker.
  5. Hvis du velger et kart som krever lisens vil du bli bedt om å skrive inn lisensen. Den kan finner din lisens her denne siden
  6. Du vil nå få opp et valg om hvilken enheter du vil installere kartet til. Du skal da få opp GPSen, velg denne.
  7. Kartet vil da bli lastet ned til PC og så videre til GPSen.
  8. Når kartet er ferdig overført til GPSen, velg å løs ut enheten før du kobler GPSen fra PC/Mac.
  9. Start GPSen, kartet skal da komme frem automatisk. Hvis ikke så må kartet aktiveres i GPSen, se bruksanvisningen til GPSen for dette.

Det er også mulig å installere kartet først til Basecamp og så bruke Garmin MapInstall for å installere de områdene du selv ønsker.