Rydd opp kart

Hvis kartet er valgbart på GPSen men det vises ikke:

1. Gå inn i kartvisning på GPSen
  2. Trykk på MENU-knappen
  3. Velg "Rydd opp kart"

Stort minnekort:

Garmins GPSer har begrenset støtte for store minnekort. De fleste GPSer er kompatible med GPSer opp til 32 GB. Les mer om dette her.

Eldre GPSer:

Noen eldre GPSer krever at kartfilene heter gmapsupp.img. (Dette gjelder eTrex Legend Cx, eTrex Legend HCx, eTrex Vista Cx, eTrex Vista HCx, eTrex Venture Cx, GPSMAP 60Cx, GPSMAP 60CSx, GPSMAP 76Cx, GPSMAP 76CSx, Rino 520HCx, Rino 530HCx og Astro 220). Følg derfor beskrivelsen under for å endre navnet:

1. Start med å installer kartet til GPSen ved hjelp av installasjonsprogrammet vårt last det ned her
  2. Finn GPSen eller minnekortet i filutforskeren, på denne disken skal det være en mappe som heter Garmin. Åpne Garmin-mappen.
  3. I Garmin-mappen skal det ligge en fil som heter N50 Norge.img eller noe tilsvarende. Endre navn til gmapsupp.img på denne filen. Ta en sikkerhetskopi av gmapsupp.img hvis du har denne filen fra før.
  4. Du kan nå koble din GPS fra PC/Mac og kartet skal da vises på GPSen.